Our baba doesn't say fairy tales

anti state communist news from the ex communist states

Ακυρώθηκε φασιστική εκδήλωση διαμεσολαβημένη από το Μπορότμπα.

εισαγωγή a ruthless critique- μετάφραση -Hanz

Аκυρώθηκε εκδήλωση στο βερολίνο για παρουσίαση βιβλίου σχετικά με τους νεοναζί στην Ουκρανία. Το όλο ζήτημα ξεκίνησε όταν η αντιφασιστική οργάνωση VVN-BDA αντιλήφθηκε ότι οι συγγραφείς του βιβλίου είχαν εθνικιστικό παρελθόν και σχετίζονται με υπηρεσίες του Κρεμλίνου. Αμέσως η οργάνωση κατήγγειλε δημόσια το γεγονός, και το αριστερό περιοδικό Junge Welt το οποίο είχε ανακοινώσει αρχικά την εκδήλωση, απέσυραν την στήριξη τους στην διοργάνωση, και δημοσίευσαν ανακοινώσεις που καλούσαν τον κόσμο να μη πάει στην εκδήλωση. Παρακάτω δημοσιεύουμε όλο το post από το γερμανικό indymedia το οποίο αποτελείται από τα mail που αντάλλαξαν οι οργανώσεις μεταξύ τους αφού γνωστοποιήθηκε το ζήτημα. Οι ίδιοι σε άλλο ποστ στο indymedia κατηγορούν το Μπορότμπα για σχέσεις με τον ρωσικό εθνικισμό και παραθέτουν screenshots από το fb του Μπορότμπα με εθνικιστικό ή μιλιταριστικό περιεχόμενο. Τα screenshots στο τέλος. Αν τα γεγονότα αυτά αληθεύουν είναι πολύ σημαντικά, τόσο για την αποσαφήνιση του τι είναι τελικά το Μπορότμπα, καθώς οι φωνές που το κατακρίνουν για υπόγειο ρωσικό εθνικισμό πληθαίνουν. Αυτό δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητο από μια κριτική της παραδοσιακής αντιιμπεριαλιστικής πολιτικής η οποία κάτω από την πίεση των τραγικών γεγονότων της Ουκρανίας ξεπέρασε την ήδη λεπτή γραμμή που τη χώριζε από τον μετριοπαθή εθνικισμό.

Ακυρώθηκε φασιστική εκδήλωση διαμεσολαβημένη από το Μπορότμπα.
Πότε θα αποστασιοποιηθεί το γερμανικό αριστερό κόμμα die Linke;
ανέβηκε στις 26.06.2014

Αμφίβολη φιλορωσσική οργάνωση προωθεί Ναζί και προπαγάνδα του Κρεμλίνου σε αριστερές γερμανικές πρωτοβουλίες και υποστηρίζεται από μελή του κόμματος (die Linke). Σήμερα στις 18:00 είχε προγραμματιστεί εκδήλωση, στο κτίριο της πλατείας Franz-Mehring, που χρησιμοποιείται από την οργάνωση Neues Deutschland (Νέα Γερμανία) και άλλες αριστερές πρωτοβουλίες, μια παρουσίαση του βιβλίου «Νεοναζι και Euromaidan». Η εκδήλωση αυτή διαδόθηκε από την αριστερή εφημερίδα Junge Welt στις 25.6. και το Newsletter της ένωσης αντιφασιστριών και αντιφασιστών VVN-BDA.

Παρόντες θα ήταν και οι συγγράφεις Stanislav Byshok και Alexey Kochetkov, (περισσότερα στοιχεία για αυτούς παρακάτω στα links) οι όποιοι θα πουλούσαν επ’ ευκαιρίας 200 αντίτυπα του βιβλίου τους, το οποίο είχαν παρουσιάσει πρωτύτερα στη ρωσική Δούμα. Ούτε η εφημερίδα Junge Welt, ούτε η ένωση VVN, ούτε οι διοργανωτές (ανέντακτοι ακτιβιστές) αντιλήφθηκαν ότι ουσιαστικά οι συγγράφεις Stanislav Byshok και Alexey Kochetkov είναι ρώσοι Ναζί και «καλοντυμένοι» φασίστες με πολλές συνδέσεις με την ρωσική άκρα δεξιά σκηνη.

Μόλις μαθεύτηκε το πράγμα, αποστασιοποιήθηκε η VVN και η εκδήλωση ακυρώθηκε από τους διοργανωτές. Οι ίδιοι εξηγούν στην ανακοίνωσή τους ότι η επαφή με τους ρώσους Νεοναζί διαμεσολαβήθηκε από τον Sergej Kiritschuk, ο όποιος ζει εξορισμένος στο Βερολίνο και είναι ιδρυτής της φιλο-ρωσικής, σταλινικής οργάνωσης Μπορότμπα, η οποία συμμετέχει ως παρατηρητής σε πολυάριθμες εκδηλώσεις του κόμματος die Linke, υπέρ μιας φιλορωσσικής ερμηνείας της σύγκρουσης στην Ουκρανία. Στις 10.7. θα πραγματοποιηθεί μια από κοινού εκδήλωση δυο αριστερών βουλευτών και του Kiritschuk, στην Βόννη. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη εκδήλωση του κόμματος “Die Linke” με την αμφίβολη Mπορότμπα. Οι διοργανωτές της εκδήλωση στην Βόννη, linksjugend [‘solid] (αριστερή νεολαία) και Antikapitalistische Aktion Bonn (αντικαπιταλιστική δράση Βόννης) αντιδρούν στις προειδοποιητικές φωνές κατηγορώντας τες για φασισμό και ταυτόχρονα μεταθέτουν την ευθύνη στο ομοσπονδιακό κόμμα, το οποίο προώθησε τον κύριο Kiritschuk. Ποσό ακόμα θα αφεθεί το κόμμα “ die Linke” να καταχράται αυτό το διπλό παιχνίδι κοκκινολουστραρισμένων εθνικιστών;

Αποστασιοποίηση του VNN από την εκδήλωση, σταλμένο μέσω του βερολινέζικου Newsletter του VNN στις 24.06.2014.

Προσοχή!
Από άγνοια και ηλιθιότητα (πρέπει δυστυχώς να το πούμε έτσι) διαδώσαμε μια δεξιά εκδήλωση με τους ρώσους εθνικιστές Stanislav Byshok και Alexey Kochetkov.

Αγαπητές/οι φίλες/οι  παρακαλούμε να μην πατέ στην εκδήλωση «Νεοναζί και Αντιμαιντάν» την πέμπτη στις 26.06.2014 στην πλατεία Franz-Mehring. Η VVN-BA του Βερολίνου προώθησε μέσω του Newsletter της την αναφορά- πρόσκληση στην εκδήλωση, επειδή μας την συνέστησαν φίλοι και επειδή θα πραγματοποιηθεί στο συγκεκριμένο μέρος. Δεν έχουμε καμία σχέση με την εκδήλωση και δεν είμαστε διοργανωτές. Ο τίτλος μας φάνηκε ενδιαφέρον, μιας και υποσχέθηκε πληροφορίες από πρώτο χέρι . Ευτυχώς μας προειδοποίησαν αφυπνισμένοι φίλιοι στην Γερμανία και άτομα απο antifa οργανώσεις από την Ουκρανία, μεταξύ των άλλων το ίδρυμα Rosa Luxemburg ( Rosa Luxemburg Stiftung) και ο σύλλογος Kontakte/Kontakty ότι οι δυο ομιλητές Stanislav Byshok και Alexey Kochetkov είναι ρώσοι εθνικιστές και ρατσιστές, δηλαδή κυριλέ φασίστες («Nazis im Nadelstreifen»). Δεν πρόκειται για προχωρημένη κριτική στο κόμμα Svoboda ή στον δεξιού τομέα, αλλά για μια εθνικιστική θέση συγκαλυμμένη ως αποκαλυπτική δημοσιογραφία.

Εδώ θα βρείτε μερικές κριτικές φωνές της όποιες τις εμπιστευόμαστε χωρίς αμφισβήτηση. Στο ρώσικο Social Media Vkontakte ο Stanislav Byshok έχει φιλικές σχέσεις με τους πιο εξέχοντες αντιπρόσωπους του ρώσικου Ναζισμού, όπως π.χ. ο Alexander Potkin (ιδρυτής του DPNI, του ξενοφοβικού δικτύου εξωκοινοβουλευτικών και στρατευμένων Ναζι) και ο Alexander Barkashov (ιδρυτής και ιδεολογικός πατέρας της RNE από την οποία αναδέχθηκαν/προέκυψαν, όλες οι παραστρατιωτικές ναζιστικές δομές. Επίσης από την λίστα φιλών του υπάρχουν άτομα από την οργάνωση νεολαίας «Ευρασιατική ‘Ενωση», ναζί μουσικοί και αρθρογράφοι. Διαφημίζει ο ίδιος παραδείγματος χάριν το βιβλίο στο ακριδεξιό Modus Agendi (και εδώ)και γράφει κιόλας σε αυτή τη σελίδα( στην ίδια σελίδα θα βρείτε πολλά άρθρα στήριξης στη Λαϊκή δημοκρατία του Ντόνετσκ), που στηρίζει μια καμπανιά για την απελευθέρωση του ναζί-τρομοκρατη Ilja Gorachev, ο όποιος ήταν με την BORN (συντομογραφία για παραστρατιωτική οργάνωση ρώσων εθνικιστών) η οποία ευθύνεται για την δολοφονία γνωστών αντιφά όπως Khutorskoj, Markelov, Baburova και άλλων. Ο συγκεκριμένος ιστότοπος συγχαρεί επίσης την Afd* .Ο Aleksey Kochetkov γραφεί επίσης στην φασιστοειδή Modus agendi(όπως πληροφορούμαστε από το ίδιο το site). πράγματι ήταν αρχισυντάκτης της φασιστοφυλλάδας του κινήματος της RNE «ρωσική τάξη» (εδώ μια εικόνα από τα νιάτα του). Ο περίγυρος της εφημερίδας ήταν ενεργός και μετά την διάσπαση της, με το ίδιο όνομα συμμετείχε σε αρκετές παρελάσεις στις 4. Νοέμβρη(ημέρα της ρωσικής ενότητας) Ο Kochetkov διώχτηκε από την RNE, μάλλον γιατί συνεργάστηκε με τα όργανα του κράτους (διοίκηση Putin). Σε άλλες εικόνες απα το 2007  ο ίδιος Kochetkov φαίνεται μαζί με βέλγους φασίστες όπως ο luc mishel και επικεφαλείς της «ευρασιατικής ένωσης» της Ρωσίας. Και οι δύο στους λογαριασμούς τους στα social media σχετίζονται ως φίλοι με τον Tsalenko, (εναν δημοσιογράφο που αυτοχαρακτηρίζεται ως αριστερός και έχει πολύ στενές σχέσεις με το Μπορότμπα ) ταυτόχρονα με στελέχη της εκκλησίας και ακροδεξιούς από ρωσία και λευκορωσία(εδώ οι φίλοι τους). Γενικά φαίνεται να υπάρχει στενή συνεργασία με το Κρεμλίνο.

Οι δυο τύποι δεν έχουν λοιπόν καμία σχέση με προοδευτικές δομές. Μεγάλωσαν σε ένα φασιστικό περιβάλλον και τώρα έφτασαν στην διοίκηση του Putin. Αποτελούν δομικό στοιχειό των ρωσικών δεξιών-συντιρητικων δομών. δεν έχουν «φόβο συνάντησης» με παραστρατιωτικούς ναζί. Είναι αληθινά κυριλέ φασίστες**.
» Ο Stanislav Bιshok   ήταν μέλος της εθνικιστικής οργάνωσης » Russkij obraz», πολλές φόρες χαρακτηρίζεται και ως ακροδεξιός. Εναντίων αυτής της οργάνωσης έγιναν έρευνες για την δολοφονία του δικηγόρου Markelov. O Aleksej Kochetkov ήταν στην δεκαετία του 90 αρχισυντάκτης της εθνικιστικής εφημερίδας «Ρωσική Τάξη» κύρια εφημερίδα του κόμματος Barkaschov, την “Ρωσική Εθνική Ενότητα”. Στο ρωσόφωνο διαδίκτυο συζητιέται αν αυτοί οι δυο είναι μόνο εθνικιστές ή όντως ακροδεξιοί. Νομίζω όμως πως είναι ήδη αρκετά κακό το πρώτο. Δεν έχουν το δικαίωμα να εμφανιστούν σαν αντιπρόσωποι αντιφασιστικών δυνάμεων. Το αναμφισβήτητα ακροδεξιό κόμμα Swoboda πρέπει να κριτικαριστεί περισσότερo στην δύση, όχι όμως από ανθρώπους που δρουν εθνικιστικά στην χώρα τους».

Ο Stanislav Bishok – πρώην μέλος του DPNI – «κίνημα ενάντια στη μετανάστευση» και της Russkij Obraz. Επίσης ήταν μέλος της ρωσικής ναζί μπάντας Temnozor.  O Alexei Kochetkov -τη δεκαετία του 90 ήταν συντάκτης της RNE (Russian National Unity) στην εφημερίδα ‘Russian Order’…Μετά την RNE τον συνέλαβαν και ο Kochetkov στρατολογήθηκε μάλλον από την FSB όσο ήταν στη φυλακή. Μετά την αποφυλάκιση του ήρθε κοντά στο Κρεμλίνο εκτελώντας μικρές εντολές και εγκατέλειψε τη δράση στο δρόμο. Πλέον είναι γνωστός ως οργανωτής ψεύτικων «διεθνών αποστολών για την παρατήρηση της πιστότητας των εκλογών» που χρησιμοποιούνται από το Κρεμλίνο για να αιτιολογήσουν αποτελέσματα εκλογών σε χώρες όπως η Υπερδνιστερία , η Οσετία ή να αναγνωρίσουν τα αποτελέσματα του Γιανούκοβιτς το 2004. Χρησιμοποίησε τις διασυνδέσεις του στην ευρωπαϊκή άκρα δεξιά όπως ο luke Mishel για να τους προσκαλέσει ως «διεθνείς παρατηρητές»

Ζητάμε συγγνώμη για το τρομακτικό λάθος και ζητάμε από την διοργάνωση να ακυρώσει αμέσως την εκδήλωση! Κανένα πάτημα στον ρατσισμό και εθνικισμό!

VVN-BdA e.V. Βερολίνου.

*σ.τ.Μ. Αlternative fuer deutschland, «εναλλακτική για την Γερμάνια», καινούργιο φιλελεύθερο δεξιό κόμμα που έκανε την εμφάνιση του πριν τις ευρωεκλογές
** ο ακριβής όρος στα γερμανικά είναι Nazis im Nadelstreif, δηλαδή «ναζί με πολύ ακριβό κουστούμι» και εννοεί τους “διανοούμενους” ναζί που διαμεσολαβούν την ναζιστική ιδεολογία στην αστική κοινωνία χωρίς να γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι πρόκειται για ναζί,

Ανακοίνωση – αποστασιοποίηση της διοργάνωσης της βιβλιοπαρουσίασης 25.6.2014

Γεια σας
χτες βράδυ μας ήρθε ένα roundmail όπου κατατίθενται βαριές κατηγορίες από σοβαρούς ανθρώπους , εναντίον των δυο συγγραφέων, συγκεκριμένα στο email έγραφε:

«o Stanislav Byshok kai o Alexey Kochetkov είναι ρώσοι εθνικιστές και ρατσιστές, δηλαδή κυριλέ φασίστες**. Στην εκδήλωση δεν πρόκειται να μεταδωθούν προοδευτικές πληροφορίες για την σύγκρουση στην Ουκρανία, ούτε μια προχωρημένη κριτική στο κόμμα Svoboda ή του δεξιού τομέα, αλλά μια εθνικιστική θέση συγκαλυμμένη ως αποκαλυπτική δημοσιογραφία.»

Οι κατηγορίες αυτές μας έπεισαν να μην πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση. Ελπίζουμε να δείξετε κατανόηση και να λάβετε υπ’ όψιν σας της παρακάτω πληροφορίες. Ο Sergej (σ.τ. Μ. Ο Sergej Kiritsuk) από το Μπορότμπα έχει γνωρίσει κοντά τους δυο συγγραφείς και θεώρησε πως πρόκειται για καλό πληροφορημένους αστούς οι οποίοι έγραψαν ενα συναρπαστικό βιβλίο. Δεν τους θεώρησε ούτε δεξιούς ή εθνικιστές/ ρατσιστές ούτε κάτι παρεμφερές. Εγώ ( το όνομα αφαιρέθηκε από το ποστ από τον  χρήστη eugen1979 στο γερμανικό indy), όντας μη οργανωμένος, δεν γνωρίζω τους συγγραφείς. Ωστόσο έχω διαβάσει κατά το ήμισυ το βιβλίο και μπορώ να στηρίξω μόνο ό,τι συμφωνεί με άλλες πηγές που έχω διαβάσει, και πως το βιβλίο δεν προσφέρει καμιά θέση που θα μπορούσε να εκληφθεί ως εθνικιστική. Σε μια αναζήτηση στο google για τα ονόματα των συγγραφέων προέκυψαν μόνο πληροφορίες σχετικά με την αποστολή παρατηρητών από την GUS στις εκλογές, στην οποία συμμετείχαν και οι δυο. Η πληροφορία αυτή υπάρχει και στο κάλυμμα του βιβλίου. Το γεγονός αυτό όμως δεν μπορούσε να σταθεί ως αφορμή στο να αρνηθούμε την έκκληση των συγγραφέων για να τους βοηθήσουμε στην πραγματοποίηση της βιβλιοπαρουσίασης. Τώρα όμως θεωρούμε αυτονόητο το να λάβουμε υπ’ όψιν τα νέα δεδομένα, ακυρώνοντας την εκδήλωση και αντιμετωπίζοντας τους συγγραφείς σύμφωνα με αυτά.

 

Προκύπτει επομένως το ερώτημα αν ο Σεργκέι Κιριτσούκ που έχει χρόνια εμπειρίας στη ουκρανική και ρωσική αριστερά ως ακτιβιστής, πως είναι δυνατόν να μην ήξερε τι είναι αυτοί οι δύο τύποι, αλλά και πως είναι δυνατόν να ξέρει αυτούς τους τύπους από κοντά αν αληθεύουν όσα λέγονται πιο πάνω. Αυτό έρχεται να προστεθεί σε φωτογραφία του kiritsuk μαζί με τον Tsalenko(που είναι φίλος απ´ ότι φαίνεται με τους φασίστες συγγραφείς) και τον αρνητή του ολοκαυτώματος Shamir καθώς και εθνικιστικά πόστ στο site.(πχ αυτά 1, 2, 3  στο 2 συγκεκριμένα γράφει «Βλαδίμηρε οι Ρως περιμένουν την απόφαση σου») Επίσης πάλι «τουλάχιστον στα social media» φαίνεται ο Κυριτσούκ να σχετίζεται με τον Gubarev στρατιωτικό διοικητή στο Ντόνετσκ ο οποίος και αυτός ήταν μέλος της νεοναζιστικής οργαωσης RNE(ρωσική λαϊκή ενότητα) στην οποία ήταν και οι συγγραφείς του βιβλίου.

αρχικό

περισσότερα για το γεγονός που ακυρώθηκε μπορούν να βρεθούν εδώ.Εδώ φαίνεται να είναι η δημοσίευση για το event το οποίο ματαιώθηκε και στο οποίο όπως μπορούμε να δούμε έχει δηλώσει ως συμμετέχον και ο kiritsuk στα αριστερά.

Πρόσθετες πληροφορίες και γεγονότα.

ΣτΜ-Τη στιγμή που τα παραπάνω κείμενα μεταφράζονταν έγιναν και άλλα πράγματα και μάθαμε πρόσθετες πληροφορίες. Μετά  την εκδήλωση στο Βερολίνο, ακυρώθηκε η ίδια εκδήλωση και στο Kiel και στο Αμβούργο ενώ ανακοίνωση έβγαλε τελικά και το Die Linke με ημερομηνία δημοσίευσης 3/2 και 2/2. Τα κείμενα είναι σχεδόν όμοια μεταξύ τους και δημοσιεύτηκαν στον site της die linke και στο site της πρωτοβουλίας για την ειρήνη του Κίελου, μια ομάδα που φτιάχτηκε από ανένταχτους αριστερούς και άτομα της τοπικής die linke. Η ομοιότητα των δύο ανακοινώσεων σε συνδυασμό με μερικά σημεία του κειμένου που παρουσιάζουν κάποιες ασυνέχειες, σημαίνει μάλλον ότι πρόκειται για αποσπάσματα εκτενέστερου κειμένου που διακινείται εσωτερικά στις λίστες του die linke και η κάθε ομάδα χρησιμοποιεί αποσπάσματα του για τις ανακοινώσεις του. Και οι δύο ανακοινώσεις φαίνεται να κατηγορούν το Μπορότμα για κάποια σύνδεση με τους συγγραφείς. Στις ανακοινώσεις τους οι ομάδες κάνουν αναφορά στο παραπάνω ποστ του indymedia και φαίνεται να μην διαψεύδουν αλλά να θεωρούν δεδομένο ότι ο Sergej Kiritsuk διαμεσολάβησε την εκδήλωση όπως ισχυρίζεται το πόστ. Ακολουθούν οι ανακοινώσεις.

 

Από Αμβούργο
Από το Μαιντάν στον εμφύλιο 02.07.2014 19:30
Αγαπητές συντρόφισσες και σύντροφοι

Μετά από εκτενής σύσκεψη αποφασίσαμε να ματαιώσουμε την εκδήλωση για την σύγκρουση στην Ουκρανία στις 2 Ιουλίου στο Αμβούργο.
Γι’ αυτό συντρέχουν τρεις λόγοι:

α)Η κατά περιπτώσεις άκρος παραπλανητική εικόνα, την οποία διατυπώνει ο προσκαλεσμένος εισηγητής της Borotba / Sergei στο δημόσιο λόγο. Ως προς αυτό υπάρχουν ήδη αρκετά άρθρα. Ζήτησα τη διεξαγωγή μίας έρευνας για την διασταύρωση των πληροφοριών εντός τής κοινοβουλευτικής ομάδας και δεν βρήκα στοιχεία, από τα οποία θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς, ότι εδώ πρόκειται αποκλειστικά για μία (σ.τ.Μ. εσκεμμένη) καμπάνια.
Το τι είδους μομφές είναι αυτές, περιλαμβάνεται λεπτομερώς στο παρακάτω άρθρο. β)Η αναστάτωση η οποία δημιουργηθηκε ήδη απο τον σχεδιασμό της εκδήλωσης στο πεδίο και περίγυρο των υποστηρικτρίων/ων. Διαφαίνεται ότι θα υπάρξουν εσωκομματικές συζητήσεις για το θέμα. Αυτό το άρθρο, όπως και περαιτέρω υποδείξεις, μας γνωστοποιήθηκαν αφού είχαμε προγραμματίσει την εκδήλωση. Μία τόσο βραχυπρόθεσμη ματαίωση δεν είναι ποτέ ευχάριστη και λυπούμαστε για τις όποιες δύσκολίες προέκυψαν απ’ αυτήν.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς Oliver Noell συνεργάτης Aussenkontakte / Koordination Regionalburos
( εξωτερικές επαφές/ συντονισμός του περιφερειακού γραφείου)

Από Κίελο

03.07.2014 “Κοινοβουλευτική ομάδα die Linke στην γερμανική Βουλή”, “ένωση ειρήνη, ελευθερία, Ψωμί”

Μετά από εκτενής σύσκεψη αποφασίσαμε να ματαιώσουμε την εκδήλωση για την σύγκρουση στην Ουκρανία στις 3 Ιουλίου στο Κίελο.
Γι’ αυτό συντρέχουν τρεις λόγοι:

α)Η κατά περιπτώσεις άκρος παραπλανητική εικόνα, την οποία διατυπώνει ο προσκαλεσμένος εισηγητής της Borotba / Sergei στο δημόσιο λόγο. Ως προς αυτό υπάρχουν ήδη αρκετά άρθρα. Ζήτησα τη διεξαγωγή μίας έρευνας για την διασταύρωση των πληροφοριών εντός τής κοινοβουλευτικής ομάδας και δεν βρήκα στοιχεία, από τα οποία θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς, ότι εδώ πρόκειται αποκλειστικά για μία (σ.τ.Μ. εσκεμένη) καμπάνια.
Το τι είδους μομφές είναι αυτές, περιλαμβάνεται λεπτομερώς στο παρακάτω άρθρο. β)Η αναστάτωση η οποία δημιουργηθηκε ήδη απο τον σχεδιασμό της εκδήλωσης στο πεδίο και περίγυρο των υποστηρικτρίων/ων.

γ)Το γεγονός, ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπαρξει δήλωση του Sergei Kirckuk/Borotba σχετικά με τις μομφές κατά της υπόσχεσής του.

Αυτό το άρθρο, όπως και περαιτέρω υποδείξεις, μας γνωστοποιήθηκαν αφού είχαμε προγραμματίσει την εκδήλωση. Μία τόσο βραχυπρόθεσμη ματαίωση δεν είναι ποτέ ευχάρηστη και λυπούμαστε για τις όποιες δύσκολίες προέκυψαν απ’ αυτήν.

Advertisements

One comment on “Ακυρώθηκε φασιστική εκδήλωση διαμεσολαβημένη από το Μπορότμπα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Πληροφορίες

This entry was posted on 04.07.2014 by in άρθρα/статья.

Πλοήγηση

Αρέσει σε %d bloggers: